Logga in

Deckarcirkel med nordvästskånska rötter

HDpasspris 1 995 kr per person.

Mord, död, svek, intriger och försvinnanden – teman som fascinerar oss alla. Kanske än mer ju tryggare vi egentligen är. Det allmänmänskliga intresset för ondskan har byggt det svenska deckarundret. HD har komponerat en bokcirkel med utgångspunkt i fyra böcker, alla med nordvsästskånsk anknytning.

HD:s reporter Stefan Lindqvist tillsammans med bibliotekarien Alex Bergdahl leder samtal där författarna själva deltar.Vi läser fyra böcker och ses vid fyra tillfällen för att tillsammans med Stefan, Alex och respektive författare diskutera boken vi läst.

25 september: Anna Bågstam – Skuggspelet
Skuggspelet är den andra fristående delen i Anna Bågstams deckarserie som utspelar sig i det lilla pittoreska fiskeläget Lerviken, med den roliga, bristfälliga, smygrökande civilutredaren Harriet i huvudrollen.

17 oktober: Ida Axelsson – Falskt namn
Linn Wide, polisinspektör i Helsingborg, utreder mordet om Jesper Balderius som knivhuggits till döds i bostaden. Desto mer Linn gräver i Jespers förflutna, desto fler fiender får han. Men vem är den värsta, och vem är beredd att mörda?

31 oktober: Mats Olsson – I de bästa familjer
I Mats Olssons andra kriminalroman kommer Harry Svensson mörka hemligheter på spåren. Vad är det egentligen som odlas i det stora växthuset i skogen? Vad har traktens mc-gäng ihop med den förmögna familjen Björkenstam? Och var finns Emmas föräldrar?

21 november: Stefan Ahnhem – X sätt att dö
Den femte boken i succéserien om Fabian Risk tar vid sekunderna efter slutet på "Motiv X". I "X sätt att dö" får vi äntligen följa den slutgiltiga jakten på gärningsmannen.KATEGORI
PLATS

HD:s kontor, Norra Strandgatan 11, Helsingborg.

NÄR

25 sep, 17 okt, 31 okt och 21 nov kl 18.00.

GÄLLER Fr o m 2019-06-26 t o m 2019-09-19 .
HDpasset gäller för hushållet.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden