Logga in

Digital bokcirkel med Mons Kallentoft

HDpasspris 275 kr per person.

När vi för stunden inte kan mötas som vi brukar göra på våra populära bokcirklar så får vi tänka om! Därför är vi glada att kunna presentera ett upplägg för en alternativ bokcirkel med aktuella författaren Mons Kallentoft. Nu aktuell med del 2 "Hör mig viska", den avslutande delen i hans succéserie om Palma.

Ni läser hans senaste bok och skickar sedan in era frågor/fundering till Mons (som för tillfället befinner sig på Mallorca) och utifrån det ni skickar in kommer han spela in en video där de frågor som ni har diskuteras.

I priset ingår: "Hör mig viska" och "Se mig falla" (pocket) som bonus.
Värde på böckerna totalt: 250 kr.


Mons Kallentoft, född 1968, är uppvuxen i Ljungsbro utanför Linköping men bor numera på Mallorca med sin familj. Efter den Katapultprisbelönade debuten med thrillern "Pesetas" år 2000 gav han ut två omskrivna romaner och en internationellt uppmärksammad reportagebok om mat, mord och myter: "Food noir". Sitt stora genombrott fick han med den så kallade årstidsserien om kriminalinspektör Malin Fors. Sedan dess har hans kritikerrosade kriminalromaner översatts till ett tjugotal språk och sålt i närmare fyra miljoner exemplar. Den andra serien om Malin Fors är inspirerad av de fyra elementen, och den tredje av de fem sinnena. Forum har även gett ut Kallentofts gastronomiska självbiografi "Food Junkie. Livet maten döden". Med den fristående spänningsromanen "Se mig falla" (2019) bröt han ny mark i sitt författarskap.


KATEGORI
PLATS
NÄR Innan maj är slut vill vi att ni ska ha läst boken och skickat in era frågor/funderingar.
GÄLLER Fr o m 2020-04-24 t o m 2020-05-31 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden