Logga in

Digital föreläsning för alla kvinnor

HDpasspris 39 kr digital biljett. 179 kr inkl boken.

Så undviker du misstagen som gör dig fattigare och lär dig 5 knep som gör dig rikare.

Har du också tänkt ta tag i din privatekonomi? Räkna ut vad ditt liv kostar, börja spara på ett smart och strukturerat sätt, kolla i det orangea kuvertet och så vidare och så vidare? Men inte kommit igång för att det känts både svårt, jobbigt och ja… väldigt tråkigt? Nu är det dags att ändra på det!

I samband med internationella kvinnodagen bjuder vi in till en konkret, peppande och inspirerande live-sändning med power-duon Mia Ingelström och Veronica Linarfve som ger dig svar på var och hur du tar makten över dina pengar och gör mer av det du har!

Du får lära dig vilka de vanliga misstagen är relaterade till privatekonomi - och hur du undviker dem, samt får fem knep som kan hjälpa dig att bli rikare, oavsett hur mycket eller lite pengar du har idag och oavsett hur gammal du är. Inspirerande, viktigt, lättsamt och konkret.

Anmäl dig direkt - du har inte råd att vänta! Sändningen leds av ekonomi-PT:n Mia Ingelström och beteendevetaren Veronica Linarfve, aktuella med succéboken ”Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor – så blir du ekonomiskt starkare, tryggare och friare.”

Digital biljett till föreläsningen: 39 kr.
Digital biljett + boken Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor 179 kr.KATEGORI
PLATS

Digitalt via länk du får på mail.

NÄR Tisdag 9 mars kl 20-21 - live!
Sändningen är cirka 60 minuter, varav 45 minuter föreläsning och 15 minuter för frågor.
GÄLLER Fr o m 2021-02-16 t o m 2021-03-08 .
HDpasset gäller för hushållet.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden