Logga in

Dublin med Tradfest Temple Bar

HDpasspris 5 990 kr per person.

Unna dig en unik weekend i Dublin fylld av sång, musik, pubbesök med skummande Guinness och massor av glada och upprymda människor.

Temple Bar söder om floden Liffey är ett av stadens mest populära stråk med ett rikligt antal pubar och ett livligt nattliv. Varje år i slutet av januari lever området upp lite extra. Då hålls nämligen ”TradFest Temple Bar”, en av de främsta irländska folkmusikfestivalerna i landet, en festival som visar upp gräddan av både irländska och internationella trad- och folkmusiker.

Med Scandoramas guide i spetsen njuter vi av den fantastiska atmosfären, musiken, en och annan pint och de genuint trevliga och glada irländarna. I resan ingår såväl en välkomstmiddag, stadsrundtur i Dublin, besök på Guinness Storehouse samt en galakonsert på Dublin Castle på lördagskvällen med livfull irländsk folkmusik. Välkommen till musikfesten!

Allt detta ingår: Flygresa till Dublin från Köpenhamn. Flygskatter och flygplatsavgifter. Transfers flygplats – hotell t/r. 3 övernattningar i dubbelrum på Academy Plaza. 3 frukostar. Välkomstmiddag (dag 1). Guidad stadsrundtur i Dublin (dag 2). Guidat besök på Guinness Storehouse (dag 2). Galakonsert på Dublin Castle. Scandoramaguide.

Arrangeras av Scandorama.KATEGORI
PLATS Dublin, Irland.
NÄR 25–28 januari 2018.
GÄLLER Fr o m 2017-09-21 t o m 2018-01-14 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden