Logga in

Dublin med TradFest Temple Bar

HDpasspris 6 495 kr per person.

Följ med på en unik weekend i Dublin fylld av sång, musik, pubbesök med skummande Guinness och massor av glada och upprymda människor.

Temple Bar söder om floden Liffey är ett av stadens mest populära stråk med ett rikligt antal pubar och ett livligt nattliv. Varje år i slutet av januari lever området upp lite extra. Då hålls nämligen "TradFest Temple Bar", en av de främsta irländska folkmusikfestivalerna i landet. Under det senaste decenniet har evenemanget vuxit till att bli något alldeles speciellt – en festival som visar upp gräddan av både irländska och internationella folkmusiker. Konsertbesökarna kommer erbjudas möjlighet att uppleva levande musik på några av Dublins mest historiska platser.

Andas in Dublins rika kulturarv i en atmosfär utav toner. Med Scandoramas guide i spetsen njuter vi av den fantastiska atmosfären, musiken, en och annan pint och de genuint trevliga och glada irländarna.

Vi flyger från Kastrup, Köpenhamn och bor på Hotel Cassidy, centralt beläget strax norr om floden Liffey. I resan ingår såväl en välkomstmiddag, stadsrundtur i Dublin, besök på Guinness Storehouse samt en galakonsert på Dublin Castle på lördagskvällen med livfull irländsk folkmusik.

Välkommen till musikfesten!

Enkelrumstillägg 1 200 kr.KATEGORI
PLATS Dublin.
NÄR 24-27 januari 2019
ARRANGÖR Scandorama.
GÄLLER Fr o m 2018-09-12 t o m 2019-01-02 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden