Logga in

Ett helt år på Louisiana – Exklusivt erbjudande om klubbmedlemskap 1 + 1 för dig och en gäst

HDpasspris SEK 566 kr/klubbmedlemskap, (DKK 416).

Ordinarie pris SEK 807 kr, (DKK 595). Fri entré upp till 18 år.

Gör Louisiana till ditt museum året runt och ta med en gäst varje gång med höstens unika erbjudande för dig som är prenumerant. Medlemskapet i den populära klubben ger dig och en gäst fri entré, 200 event per år, 10 % i caféet och den populära designshopen i ett helt år samt 4 nr av Louisiana´s katalog/magasin.

Se Karin Mamma Anderssons stora utställning, samlingen, ströva runt i den vackra skulpturparken, njut av god mat och missa inte designshopen med det bästa av dansk design och museets populära posters. 

Louisiana är med sin fantastiska miljö museet för alla. I höst visar de bl a vår svenska konststjärna Karin Mamma Andersson vars färgrika och drömliknande målningar leder oss in i stämningar och berättelser (till 10 oktober) och utställningar med den internationella konstnären Mika Rottenberg, dansk-grönländska Pia Arke samt den uppmärksammade amerikanske konstnären Arthur Jafa som fick Guldlejonet på Venedigbiennalen 2019. Dessutom finns alltid den världsberömda samlingen med Giacomettisalen, Yayoi Kusamas installation och den vackra skulpturparken med utsikt över Sundet.

Kom för ett specialevent eller tillbringa en hel dag på museet. Ett besök med aktuella utställningar, samlingen, restaurant samt shop tar från 2,5 till 4 timmar. Det är fri parkering på museet. Tar man tåg till Humlebæk Station är det 10 minuters promenad till museet.

Det här gäller för resor mellan Danmark och Sverige: Ha ditt Covidbevis tillgängligt och tänk på att du kan behöva visa upp detta alt snabbtest vid t ex restaurangbesök i Danmark som på Louisianas café. Ta reda på aktuell information om vad som gäller för resor mellan Danmark och Sverige på coronasmitte.dk. Om du är svensk medborgare behöver du inget negativt covidtest för hemresa till Sverige. Kolla museets hemsidan inför besöket, där hittar man all aktuell information om besöket, om tillgänglighet och om tryggt besök i samband med Covid-19.

Louisiana Museum of Modern Art är ett internationellt museum för modern konst. Här möts konst, natur och arkitektur i ett unikt samspel som gör Louisianabesöket till något mycket speciellt året runt och som lockar gäster från hela världen.KATEGORI
PLATS Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk, Danmark.
NÄR

Gäller 1 år från köpt datum under perioden 17 augusti -31 oktober.

Öppet: Tisdag-fredag kl 11.00-22.00, lördag och söndag kl 11.00-18.00. Stängt måndagar.

GÄLLER Fr o m 2021-08-17 t o m 2021-10-31 .
HDpasset gäller för 2 personer.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden