Logga in

HD-lådan - en säker och personlig postlåda från Flexbox!

HDpasspris 1 699 kr per postlåda inklusive personlig skylt.

HD-lådan - paketpostlådan för dig som handlar på nätet!

E-handeln är redan vardag för många av oss, men fortfarande återstår en viktig bit: att få paketen levererade. Med rätt postlåda kan paketen komma hela vägen hem till dig, direkt och utan en tidsödande omväg via ett utlämningsställe. HDlådan är framtidssäker och har dubbla inkast och sväljer både brev och tidningar – och den har plats nog för att lagra alltihop säkert och fint i flera veckor.  Och så klarar den paket ända upp till 8 x 25 x 35 centimeter. Visst skulle det vara skönt att få också dem levererade ända hem?

P-certifierad och stöldsäker konstruktion

Konstruktionen med två inkast är P-certifierad enligt högsta säkerhetsklass och rekommenderad av de ledande distributionsföretagen. Den har en patenterad och effektiv stöldspärr som håller vatten, tjuvar och nyfikna borta. Till den oöverträffade säkerheten bidrar också ett rejält lås med minst 500 olika nyckelkombinationer.

Nu kan du välja mellan sju färger!  Dessutom har du här möjlighet att skapa din egen unika namnskylt, utan extra kostnad (värde 200:-).

Absolut smidigast är att beställa via länken nedan. Det är enkelt! Skulle du få problem eller behöver hjälp så ringer du Flexbox på 040 - 60 80 410.

KATEGORI
GÄLLER Fr o m 2017-09-20 t o m 2019-12-31 .
HDpasset gäller för hushållet.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden