Logga in

Hemlig Jubileumsweekend

HDpasspris 3 995 kr per person.

Välkommen att fira Scandoramas 40-årsjubileum på okänd ort!

Tycker du också det är en kittlande tanke att sätta dig på bussen ut i Europa utan att veta exakt vart du är på väg? Betyder ressällskapet mer än själva resmålet? Vågar du lämna åt Scandoramas erfarna reseproducenter att sy ihop ett prisvärt och högintressant program så är detta resan för dig.
Första helgen i april bär det iväg söderut i vår synnerligen bekväma komfortbuss. Vi avslöjar inget om destinationen i fråga, mer än att du behöver ha ett giltigt pass och att Euro är den gångbara valutan under resan.

Bra att veta
Resan startar vid Knutpunkten i Helsingborg med påstigning även i Lund, vid Öresundsterminalen i Malmö samt vid Malmö Hyllie. Det finns även möjlighet att boka övernattning i Malmö för dig som bor längre bort. 

Dagsprogram

Dag 1, torsdag: På väg mot okänd ort
Fyllda av förväntan stiger vi ombord på bussen. Vi färdas söderut genom Danmark och gör under dagen paus för både fika och lunch innan vi ankommer till vår destination under kvällen. Var är vi på väg? Det får vi inte veta förrän vi är framme!

Dag 2-3, fredag-lördag: Upplevelser på kända och okända platser
På vårt omtyckta och trevliga boende njuter vi av god frukost och middag. Dagarna spenderar vi med att upptäcka intressanta närliggande destinationer – båda kända och mindre kända!

Dag 4, söndag: Tillbaka mot Sverige
Det har blivit dags för oss att åter styra bussen mot Sverige. Under dagen ges det möjlighet för både fika och lunch innan vi under kvällen åter närmar oss Malmö. Tack för en trevlig resa!

Allt detta ingår i priset:
- Resa i komfortbuss med Scandoramaguide
- 3 övernattning i dubbelrum
- 3 frukostar (dag 2-4)
- 3 middagar inkl dryck (dag 1-3)
- Alla resans utflykter

Enkelrumstillägg: 995 kr.KATEGORI
NÄR

2–5 april 2020, 4 dagar.

ARRANGÖR Scandorama.
GÄLLER Fr o m 2020-01-13 t o m 2020-03-15 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden