Logga in

I de engelska deckarnas & TV-seriernas fotspår

HDpasspris 14 980 kr per person.

Det är många deckare, TV-draman och brittiska TV-serier och filmer som fängslat oss framför TV:n i många decennier. Det känns ibland som om man känner de välbekanta karaktärerna från rutan.

Vi har nöjet att presentera en resa i dessa brittiska karaktärers fotspår. Följ med Nytta & Nöje på denna unika 8-dagars rundresa och upplev atmosfären och miljöerna från serier Sherlock Holmes, Barnabys Midsomer Murders, Inspector Morse, Hem till Gården, Harry Potter, Tillbaka till Aidensfield samt Förnuft & Känsla.

Vid sidan om inspelningsmiljöer kryddas resan ytterligare av besök på Castle Howard, Madame Tussauds vaxkabinett i London, Rotschildfamiljens slott Waddesdon Manor och vid Shakespeare’s födelsehem i Stratford-upon- Avon.

I priset ingår: Flyg till London t/r, flygskatter och säkerhetsavgifter, transfers flygplats-hotell t/r, rundresa i helturistbuss, 7 nätter med del i dubbelrum på hotell av god mellanklass, sju frukostar, fem middagar (ej dag 3 och 6), alla inträden och måltider enligt beskrivet dagsprogram, svensktalande guide från Scandorama.

Enkelrumstillägg 2 495:-.

Arrangeras av Scandorama.

KATEGORI
PLATS London med omnejd.
NÄR 5–12 augusti.
GÄLLER Fr o m 2018-01-23 t o m 2018-08-05 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden