Logga in

Indiens tre mest kända resmål - Alla rika på kultur, historia och spännande upplevelser!

HDpasspris 18 795 kr per person i delat dubbelrum.

Vår resa börjar med övernattning i det spännande fortet Neemrana, därefter fortsätter vi till den charmiga ”rosa staden” Jaipur, delstaten Rajasthans huvudstad, där vi besöker Amber fort. Självklart besöker vi också världsarvet Taj Mahal på resan som leds av vår mycket uppskattade och kunnige färdledare Paul M Grahn. Resan är framtagen för HDpasset och vi reser tillsammans från Kastrup.

I Bharatpur ska vi bo på ett autentiskt maharadjapalats som omvandlas till hotell med alldeles särskild atmosfär och där kan vi koppla av vid poolen. I Agra väntar världens vackraste byggnad - Taj Mahal - Indienresenärens dröm.

Vi avslutar vår resa i huvudstaden Delhi, i New Delhi där vi ser pampiga byggnader från det brittiska imperiets tid, nu regeringsbyggnader för det självständiga Indien. I Old Delhi åker vi cykelriksha och upplever folklivet i de gamla gränderna. Resan leds av Paul M Grahn, bosatt i Helsingborg och som lett ett stort antal resor till bl a Indien, Kina och Nepal.

I priset ingår: Flyg från Kastrup med Finnair till Delhi t/r, ekonomiklass, måltider ombord, dagens aktuella flygskatter, hotell av första klass, del i dubbelrum, alla måltider exkl måltidsdryck, angivet program, transfers, bagagehantering, transporter och entréavgifter.

I priset ingår ej: Visum till Indien, f n caUSD 80, måste beställas individuellt. Anvisningar medföljer bokningsbekräftelsen.

Enkelrumstillägg, 3 650 kr.KATEGORI
PLATS Neemrana, Jaipur, Bharatpur och Agra, Delhi.
NÄR 9–17 februari 2019.
ARRANGÖR Indienresor.
GÄLLER Fr o m 2018-08-14 t o m 2018-12-31 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden