Logga in

Jokkmokks marknad

HDpasspris 10 995 kr per person

I början av februari bjuder lilla Jokkmokk in till en sprudlande folkfest! Den samiska kulturen visar stolt upp ett makalöst vintervackert landskap.

Vi flyger från Malmö till Luleå, tillbringar en heldag på Jokkmokks marknad och åker även utomlands för att se Snöslottet i Kemi, Finland, en makalös ”byggnad” gjord av snö. Vi ser också världsberömda Treehotel med hotellrum uppe i träden, får lära mer i Boden om hur Sverige och världen fungerade under krigstid och gå på lyktvandring i Gammelstad. Kanske får vi även uppleva det magiska norrskenet!

I priset ingår: Flyg Malmö-Luleå t/r inkl flygskatter och bagage, resa i modern helturistbuss, 4 övernattningar i delat dubbelrum i Boden på Quality Hotel Bodensia, 4 frukostar, 2 luncher inkl 1 dryck, 4 tvårätters middagar exklusive dryck, reseledare, vägskatter och serviceavgifter. Alla utflykter och besök i programmet: Rundtur i Luleå, lyktvandring i Gammelstads Kyrkby, Jokkmokks Marknad, Boden med Rödbergsfortet och Försvarsmuseet och Kemi med Snöslottet.

Enkelrumstillägg: 1.500:-
Resan avgår från Malmö Airport.KATEGORI
PLATS Jokkmokk
NÄR 7 -11 februari 2019.
ARRANGÖR Scanorama
GÄLLER Fr o m 2018-09-06 t o m 2018-12-31 .
HDpasset gäller för Hushållet
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden