Logga in

Koppla av och njut i Algarve

HDpasspris 6 925 kr per person.

Njut av sol och värme i vackra Algarve, det finns många anledningar att ta en kort paus från vardagen och för denna resan hjälper klämdagarna till.

I priset ingår: Flyg Norwegian från Köpenhamn till FARO, transfer till Olhos de Água, Albufeira, tur/retur, inkvartering i lägenhet med separat sovrum för 2 personer. Lokal reseledning på plats.

Boendet är på Apartamentos do Parque, ett stenkast från havet, beläget på en klippa där samtliga lägenheter har havsutsikt. Lägenheterna är stora, har balkong, badrum, kök/pentry, värdeskåp, separat sovrum, matplats och vardagsrum med tv och internet samt värme och AC. Utrustningen i köket består av det mest nödvändiga och räcker till att göra enklare måltider, bl a spis, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost. Städning ingår alla dagar samt byte av linnen och handdukar 1 x vecka samt el och vatten.
Apartamentos do Parque har utomhus pool, ett litet gym med sauna- och turkiskt bad samt en snackbar. Gångavstånd till mataffär, restauranger och caféer. Till stranden tar man en trappa (100 steg) som ligger intill anläggningen, vid stranden finns några fiskrestauranger och uteserveringar.
Olhos de Água är en härlig portugisisk fiskeby som ligger i hjärtat av centrala Algarve och är det idealiska resmålet för besökare som önskar en lugn och avslappnad ledighet. Den lilla staden ligger på en kust av små sandiga vikar, där fiskebåtar fortfarande dras upp på sanden och gamla fiskare reder sina nät i hytter som ligger vid stranden.

Aktiviteter som arrangeras på plats och rekommenderas:
Vandring och strandpromenader
Fado- eller folkloreafton - tillkommer
Besök av lokala marknader - tillkommer
Hyra av cykel eller bil – tillkommer
Vinprovning och båtutflykt - tillkommer
Golf - det finns ett 10-tal banor inom 15 minuter från ditt boende

Du kan preliminärboka plats, vi avvaktar med anmälningsavgiften till i slutet av maj.

Go2algarve är en registrerad resebyrå i Portugal som ägs och drivs av Robert och Desirée Allard. Tillsammans har vi besökt Portugal och Algarvekusten i över 20 år och känner till regionen, dess mat, kultur och människor riktigt bra. Algarve har mycket att erbjuda. Go2algarve har lagstadgade garantier i Portugal. 


KATEGORI
PLATS Olhos de Água, Albufeira, Portugal.
NÄR

Ny datum 26 september–3 oktober 2020, 8 dagar.

ARRANGÖR Go2Algarve.
GÄLLER Fr o m 2020-01-24 t o m 2020-09-06 .
HDpasset gäller för hushållet.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden