Logga in

Kulturresa till Florens med besök på vingård och julmarknad

HDpasspris 15 000 kr per person.

Välkomna på vår unika kulturresa till Florens. En kulturresa där ni får stifta bekantskap med Florens tillsammans med vår guide Agneta Helldal, som bott i Florens i 40 år.

Vi besöker stadens museum, kapell och kyrkor i olika stadsdelar. Äter på mysiga områden och på en vingård i vindistriktet Chianti och upplever Florens i julskrud.

Programmet är utformat så att det finns tid för egna upplevelser på egen hand.

6 december: Ankomst till Florens och välkomstmiddag på en av våra noga utvalda restauranger i den mysiga stadsdelen San Frediano.
7 december: Guidad stadstur med Agneta Helldal som bott över 40 år i Florens. Gemensam lunch och på eftermiddagen tar Agneta oss med till konstmuseet Uffizie.Julmarknad. Kvällen fri.
8 december: Vi besöker vi det världsberömda vindistriktet Chianti där vi njuter en god lunch på en familjeägd vingård. Julmarknad och shopping. Eftermiddagen och kvällen fri.
9 december: Idag träffar vi återigen Agneta Helldal. Temat på förmiddagen är Michelangelo och vi kommer att besöka såväl museet Accademia som Medicikapellet och kyrkan Santa Croce. Lunch på egen hand. På eftermiddagen fortsätter guidningen och Agneta har då valt ut sina personliga favoriter. Här kommer även att finns tid för julshopping. Gemensam avslutningsmiddag på kvällen.
10 december: Frukost och hemresa.

I priset ingår: Flyg från Kastrup t/r, fyra nätter på Hotel Executive (del i dubbelrum med frukost), två middagar på noga utvalda restauranger, två heldagar med svensktalande guide, vingårdsbesök inklusive lunch, svensk reseledare under samtliga dagar i Florens.KATEGORI
PLATS Florens, Italien.
NÄR 6–10 december 2018.
ARRANGÖR SAJ & Upplev Italien.
GÄLLER Fr o m 2018-10-03 t o m 2018-10-20 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden