Logga in

Magiska Marocko

HDpasspris 10 980 kr per person.

En av de härligaste inredningsstilarna just nu hämtar inspiration från Marrakech, och du som reser med på denna unika resa till Marocko bjuds på ett överflöd av form och färg.

Självklart utforskar vi Marrakech, liksom de andra kungliga städerna, Fés, Meknes och Rabat. Vi får också uppleva några av de platser som är upptagna på Unescos lista över världsarv, som den befästa staden, medinan, och 60-talets kändishäng Essaouira. Genom århundradena har flera kulturer gjort avtryck, vilket en av romarrikets stoltaste städer Volubilis är ett exempel på. Vi tar del av utgrävningarna i staden och områdets intressanta historia.

Att Marocko också smakar gott får vi många bevis på, bland annat i oasen Beni Mellal som vi anländer till på vår färd över Atlasbergen. Området kallas Marockos fruktkorg och vi får bevis på att fikon och apelsiner smakar godast nyplockade.

I priset ingår: Flyg Köpenhamn–Agadir t/r, flygskatter och säkerhetsavgifter, transfers från och till flygplatsen i Agadir, 7 nätter med del i dubbelrum på 4-stjärniga hotell, 7 frukostar, 6 luncher, 7 middagar, rundresa enligt dagsprogram, samtliga inträden under rundresan, svensktalande guide från Scandorama, engelsktalande lokalguide.

Enkelrumstillägg 1 500 kr.

KATEGORI
PLATS Agadir, Marocko.
NÄR 7–14 november.
ARRANGÖR Scandorama.
GÄLLER Fr o m 2018-01-22 t o m 2018-10-01 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden