Logga in

Njut och koppla av i Algarve

HDpasspris från 11 050 kr per person.

Vad sägs om en månad i Algarve med värme och härliga soldagar! Vi erbjuder svensk reseledning med lokal kännedom som bistår med praktiska bestyr, samt hjälper till med bil- eller cykelhyra, bokar din golfrunda, organiserar utflykter och vinprovning samt guidar i närområdet.

Aparthotel Almar – Albufeira, 3-stjärnigt
Lägenheten har 1 separat sovrum, vardagsrum, matplats, badrum, kökspentry, värdeskåp samt balkong med havsutsikt. Utomhuspool, satellit TV, WIFI samt värmeelement. Städning, el och vatten ingår samt byte av linne och handdukar 1 x vecka. Endast 400 m till centrum och Praia dos Pescadores, gångavstånd till mataffär, restauranger och caféer.
Pris: 12 150 kr per person med balkong mot väst.

Hotel Apartment Brisa Sol – Albufeira, 4-stjärnigt
Lägenheten har 1 separat sovrum, vardagsrum, matplats, badrum, kökspentry, värdeskåp samt balkong mot poolen och havet. Utomhuspool, satellit TV, WIFI samt luftkonditionering, inomhuspool samt litet gym, squash & tennisbana, bar och snackbar. Städning, el och vatten ingår samt byte av linne och handdukar 1 x vecka. Hotellet ligger centralt, 7 minuters promenad till stranden, gångavstånd till mataffär, restauranger och caféer. Bra allmänna kommunikationer intill hotellet.Stranden Praia dos Pescadores kan enkelt nås med en rulltrappa. Vid stranden finns en del fiskrestauranger och uteserveringar. Albufeira är den största, livligaste och mest energiska av alla semesterorter som ligger i södra Portugals vackra Algarve-kust. Albufeira erbjuder fantastiska stränder, ett strålande klimat och ett stort utbud av restauranger och barer både i gamla stan och i den nya delen.
Pris: 13 250 kr per person med balkong mot söder.

Aparthotel Oceanus - Olhos de Água, 4-stjärnigt
Lägenheten har 1 separat sovrum, vardagsrum, matplats, badrum, kökspentry och värdeskåp, samt balkong mot sydväst, ej havsutsikt. Uppvärmd inomhus pool med litet gym, utomhuspool med solstolar, snackbar, satellit TV, internet samt AC värme. Städning, el och vatten ingår samt byte av linne och handdukar 1 x vecka. Gångavstånd till mataffär, restauranger och caféer. Till stranden är det 5 minuter, vid stranden finns några fiskrestauranger och uteserveringar.Olhos de Água är en härlig portugisisk fiskeby som ligger i hjärtat av centrala Algarve och är det idealiska resmålet för besökare som önskar en lugn och avslappnad ledighet. Den lilla staden ligger på en kust av små sandiga vikar, där fiskebåtar fortfarande dras upp på sanden och gamla fiskare reder sina nät i hytter som ligger vid stranden.
Pris 11.050 kr per person med balkong mot syd-väst.

I priset ingår:
- Flyg från Köpenhamn till FARO tur/retur
- Transfer till Albufeira/Olhos de Água tur/retur
- Inkvartering lägenhet, T1 med separat sovrum för 2 personer


Go2algarve är en registrerad resebyrå i Portugal som ägs och drivs av Robert och Desirée Allard. Tillsammans har vi besökt Portugal och Algarvekusten i över 20 år och känner till regionen, dess mat, kultur och människor riktigt bra. Algarve har mycket att erbjuda. Go2algarve har lagstadgade garantier i Portugal.


KATEGORI
PLATS Albufeira eller Olhos de Água, Portugal.
NÄR 7 januari - 4 februari 2023, 28 nätter.
ARRANGÖR Go2Algarve
GÄLLER Fr o m 2022-06-27 t o m 2022-12-31 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden