Logga in

Övernattningspaket i Skånes Djurpark

HDpasspris : Grundpris 3 396 kr för fyra personer, därefter 425 kr extra per person upp till 6 personer i samma tält.

Ta med familjen på ett två dagars äventyr med övernattning mitt i Skånes Djurpark!

På ankomstdagen upplever ni allt vad Skånes Djurpark har att erbjuda: Åk Traktor i Fåret Shaun Land, lär känna djuren och lek loss på alla fina lekområden och hinderbanor. Missa inte Expedition UPP: en äventyrsstig bland trädtopparna där ni spanar ut över parken från ovan.

Stanna kvar när alla andra gäster går hem och checka in i ett eget tentipi tält i tältbyn Camp Oak, vackert inbäddat i skogen med vargar och björnar som granne. Tälten är uppvärmda och utrustade med både el och extra tjocka bäddmadrasser. Laga mat tillsammans vid er grillplats utanför tältet, och förbered er för kvällens äventyr! Mellan klockan 17-22 finns ett fullspäckat program för den lilla grupp som bor över i Camp Oak, ni väljer själva hur mycket eller lite ni vill vara med på. Möt djuren i skymningen, ta er upp bland trädtopparna och spana på kronhjortarna eller utmana familjen i hinderbanan Nordic Predators Arena! Grilla marshmallows över elden när mörkret faller över parken och lyssna till vargarnas yl innan det är dags för en god natts sömn i ert mysiga tält. På morgonen lagar ni frukost utanför tältet på grillen och följer sedan med ut i parken för att servera frukost till något av parkens djur tillsammans med djurvårdare. Efter utcheckning är det fritt fram att utforska parken ännu en heldag!

Priset inkluderar två dagar i parken, övernattning i eget tentipi tält, grillmiddag på kvällen, frukost, guidade djurturer utanför parkens öppettider och unika upplevelser.

Mot uppvisande av HDpasset och bokningsbekräftelsen för er vistelse i Camp Oak får ni 20% rabatt i souvenirshopen!


Vi följer Folkhälsomyndigheternas riktlinjer och anpassar oss på det sätt situationen kräver.
Läs mer här skanesdjurpark.se/covid-19


KATEGORI
PLATS

Skånes Djurpark, Jularp 150, Höör.

NÄR

Under perioden 12 juni – 12 september 2020 i mån av plats.

GÄLLER Fr o m 2020-06-12 t o m 2020-08-31 .
HDpasset gäller för hushållet max 6 personer.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden