Logga in

Vietnam

HDpasspris 28 900 kr per person.

Vår innehållsrika resa börjar i huvudstaden Hanoi med sitt rika folkliv, breda boulevarder, charmiga smågator och gytter av gränder i Gamla stan, en gammal hantverks- och handelsstadsdel med anor från 1200-talet som alltjämt sjuder av kommers.

Resan fortsätter genom mer lantliga delar av Vietnam och passerar bergstrakter befolkade av några av Vietnams olika minoritetsfolk. I de södra delarna av landet upplever vi metropolen Saigon och gör en utflykt till Mekongdeltat. Vi reser med buss, tåg, flyg och båt och får uppleva den kulturella och geografiska mångfald som Vietnam utgör.  Vi avslutar resan med att njuta av sol och bad under 4 nätter i vackra Mui Ne.

Allt detta ingår i priset: Flygresor Köpenhamn - Hanoi och Saigon - Köpenhamn. Regionalflyg Hanoi - Saigon. Alla flygskatter. Tågresor Hanoi-Sapa-Hanoi i tvåbäddskupé. 5-stjärniga hotell i Hanoi och Saigon med frukost. 4-stjärniga hotell i Sapa och Mui Ne med frukost. Måltider och utflykter enligt program. Engelsktalande lokalguider. Svensktalande reseledare (ej för dag 12-16).

Arrangeras av Phoenix Travel.KATEGORI
PLATS Vietnam
NÄR 1–16 februari 2018.
GÄLLER Fr o m 2017-09-06 t o m 2017-12-31 .
HDpasset gäller för hushållet.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden