Logga in

Vietnam med sol och bad

HDpasspris 18 200 kr per person i dubbelrum.

Vietnam har blivit ett mycket uppskattat resmål - och det är inte att undra på! Ett behagligt klimat, en intressant historia, ett spännande kök, fantastiska stränder och dessutom ett av de mest prisvärda länderna i Asien.

Sedan mitten av 80-talet har landet genomgått stora förändringar och har utvecklats från fattigt jordbruksland till medelinkomstland. Vietnam fullkomligen sjuder av positiv energi och framåtanda!

Följ med på vår populära Vietnamresa som startar i Hanoi i norr och avslutas i Ho Chi Minh City (Saigon) i söder. Under resan får du uppleva några av Vietnams mest fantastiska sevärdheter som den sagolika Halong-bukten med sin arkipelag av sockertoppsformade småöar. Innan återresan till Sverige får vi njuta av sol och bad i Mui Ne där vi bor 3 nätter.

I priset ingår: Flyg Köpenhamn–Hanoi och Saigon–Köpenhamn, regionalflyg Hanoi–Saigon, alla flygskatter, hotell i delat dubbelrum med frukost, måltider och utflykter enligt program, engelsktalande lokalguider, svensktalande reseledare.


KATEGORI
PLATS

Vietnam.

NÄR 11–22 november 2019, 11 dagar.
28 januari–8 februari 2020, 11 dagar. 
ARRANGÖR Phoenix Travel.
GÄLLER Fr o m 2019-05-02 t o m 2019-12-31 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden