Logga in

Vietnam med sol och bad

HDpasspris 18 800 kr per person i dubbelrum.

Vietnam har blivit ett mycket uppskattat resmål - och det är inte att undra på! Ett behagligt klimat, en intressant historia, ett spännande kök, fantastiska stränder och dessutom ett av de mest prisvärda länderna i Asien.

Sedan mitten av 80-talet har landet genomgått stora förändringar och har utvecklats från fattigt jordbruksland till medelinkomstland. Vietnam fullkomligen sjuder av positiv energi och framåtanda!

Följ med på vår populära Vietnamresa som startar i Hanoi i norr och avslutas i Ho Chi Minh City (Saigon) i söder. Under resan får du uppleva några av Vietnams mest fantastiska sevärdheter som den sagolika Halong-bukten med sin arkipelag av sockertoppsformade småöar. Innan återresan till Sverige får vi njuta av sol och bad i Mui Ne där vi bor 3 nätter.

I priset ingår: Flyg Köpenhamn–Hanoi och Saigon–Köpenhamn, regionalflyg Hanoi–Saigon, alla flygskatter, hotell i delat dubbelrum med frukost, måltider och utflykter enligt program, engelsktalande lokalguider, svensktalande reseledare (ej för dagar 8-12).

Enkelrumstillägg: 7 100 kr.KATEGORI
PLATS

Vietnam.

NÄR 21 oktober–2 november 2020, 13 dagar.
2 november–14 november 2020, 13 dagar.
ARRANGÖR Phoenix Travel.
GÄLLER Fr o m 2020-02-13 t o m 2020-09-30 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden