Logga in

Webinar – Sovboken som gör succé över hela världen

HDpasspris Utan kostnad!

Live-webinar med författaren till Sveriges mest sålda egenutgivna bok ”Kaninen som så gärna ville somna”. Boken har översatts till 46 språk och sålts i över 4 miljoner exemplar.

Bokens författare Carl-Johan Forssén Ehrlin, som också är beteendevetare, berättar varför den unika sovmetoden fungerar så bra. Han delar också med sig av sina bästa tips för att hamna i topp på Amazons bästsäljarlista. Nu släpper han sin sovbok för vuxna ”Jag som så gärna vill somna”. Passa på att ställa dina frågor direkt till Carl-Johan via Zoom.

2 månader gratis Picapen Premium ingår vid anmälan!


Förverkliga din egen bokdröm med 2 månaders gratis Picapen Premium
Inspireras och skapa obegränsat antal böcker på Picapens kreativa skrivplattform och app. Hos Picapen skriver du allt från memoarer och livshistoria till barnböcker och deckare. Med Picapens inspelade Master Classes lär du dig grunderna i kreativt skrivande, helt och hållet i din egen takt. Allt du skriver hos Picapen är privat. Om du vill beställa din bok i tryckt format (från 149 kr) eller publicera din bok hos välkända e-bokhandlare, gör du det enkelt med endast ett par knapptryckningar.När du registrerar ett konto hos Picapen får du fler intressanta inbjudningar till inspirerande webinar och författarintervjuer. Picapen är skrivtjänsten för alla som älskar att skriva!KATEGORI
PLATS
NÄR Måndag 26 april kl 18.00-19.00.
GÄLLER Fr o m 2021-03-26 t o m 2021-04-25 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden