Logga in

Gå på teater med HD! Peter Pan – Ett sagolikt äventyr på Storan

HDpasspris 75 kr per person.

Ordinarie pris 85-295 kr.

Välkommen till HDs egen kväll på Helsingborgs stadsteater! Den klassiska sagan ”Peter Pan” är ett roligt och spännande äventyr för hela familjen. Kom gärna i god tid innan föreställningen börjar. Stadsteatern har tagit fram en liten utklädningshörna där man kan klä ut sig och den som vill kan bli fotograferad av HDs fotograf. Den som är sugen kan också köpa fika i Storans foajé.

Wendy och hennes bröder är ofta ensamma hemma när deras föräldrar är upptagna med annat. Hon tycker det verkar tråkigt att bli vuxen, för vem vill ha en massa vardagliga bekymmer och ansvar?

Så en kväll dyker Peter Pan och älva Tingeling upp i syskonens sovrum. Han vill ta dem till landet Ingenstans, ett land där man aldrig blir vuxen. Utan att tveka följer Wendy och hennes bröder med på resan till en värld bortom stjärnorna, en plats fri från vuxenvärldens krav och förmaningar.

Familjeföreställningen är ett samarbete mellan Helsingborgs stadsteater och Malmöbaserade Moomsteatern som anställer skådespelare med funktionsvariationer. För regin står Kajsa Giertz, som med ”Peter Pan” gör sin avskedsuppsättning i rollen som teaterchef.

Rekommenderad ålder från 7 år.KATEGORI
PLATS Helsingborgs Stadsteater, Karl Johans gata 1, Helsingborg.
NÄR

Fredag 16 december med start kl 19.00, foajén öppnar kl 18.00.
2 timmar med paus.

GÄLLER Fr o m 2022-11-09 t o m 2022-12-16 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden