Logga in

Gratis live webinar 23 maj - Skriv boken om ditt liv i sommar

HDpasspris utan kostnad.

Funderar du på att skriva en självbiografi men vet inte hur? Vill du berätta om hela ditt liv eller utvalda händelser? Skriver du för att förstå dig själv eller för att ge dina läsare en läsupplevelse utöver det vanliga?

Missa inte detta live webinar med skrivpedagog Emmy Högström Tagesson. Få hjälp att omvandla dina erfarenheter och din historia till boken om ditt liv. Emmy vägleder och inspirerar dig att hitta formen för just ditt berättande, att hitta tillbaka till dina minnen och lägga upp en plan för hur din text kan bli en färdig bok redan i sommar. Ställ dina frågor direkt till Emmy via Zoom.

Detta ingår:
-Hitta struktur i ditt berättande
-Återfinn dina minnen
-Skrivplan
-Stöd på vägen
-Skrivövningar

Emmy är utbildad skrivpedagog, litteraturvetare och socionom, med erfarenhet av självbiografiskt skrivande, prosa, dramatik och akademisk text. Emmy är också en uppskattad skrivcirkelledare och responsläsare.

Anmäl dig redan idag och skriv boken om ditt liv i sommar!

Om Picapen
Hos Picapen hittar du allt du behöver för att skriva och trycka din egen bok. Inspireras av inspelade Master Classes. Allt du skriver hos Picapen är privat. Du väljer själv om du vill bjuda in medförfattare eller läsare. Beställning av egen bok i tryckt format gör du enkelt med endast ett par knapptryckningar.

I anmälan ingår 60 dagar gratis Picapen Premium (ingen bindningstid). En Zoom-länk skickas ut i bekräftelsemejlet efter registrering. Titta gärna i din skräpmejl om du saknar Zoom-länken. Sista anmälningsdatum 21 maj.


KATEGORI
PLATS Online via Zoom.
NÄR Måndag 23 maj kl 18.00-19.00.
GÄLLER Fr o m 2022-05-03 t o m 2022-05-21 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden