Logga in

Höstlovspaket med hotellboende och äventyr i sagornas värld i Malmö

HDpasspris 1 895 kr för upp till två vuxna och upp till två barn. Inkl hotellövernattning, frukostbuffé och entré till Funnys Äventyr.

Skapa minnen för hela familjen med en tur till Malmö på höstlovet. Vi har ett specialpaket för dig och familjen med övernattning och frukost på BW Plus Hotel Noble House i centrala Malmö samt entré till kultur- och sagovärlden på Funnys Äventyr.

Hotellet är kreativt och lekfullt inrett med både bar och restaurang, egen parkering, bra kommunikationer med både buss och tåg. Runt hörnet av hotellet har du Malmös hela restaurang- och butiksutbud och när ni tröttnat på det har hotellet lekhörna, biorum med barnfilm samt spel/böcker i lobbyn.

På Funnys äventyr väntar en värld full av lek, skratt och spännande äventyr. Kliv rakt in i ett sagolandskap där sagorna kommer till liv! Lek hemma hos Funny och hennes vänner, Alfons, Pettson & Findus, Mumin. Åk i sagokarusellen och besök vår mysiga teaterlada.

I priset ingår:
- Hotellövernattning på BW Plus Hotel Noble House i Malmö
- Frukostbuffé
- Entré till sagohuset Funnys ÄventyrKATEGORI
PLATS BW Plus Hotel Noble House i Malmö (Per Weijersgatan 6) samt kultur- och sagohuset Funnys Äventyr (Per Albin Hanssons väg 36, Mobilia).
NÄR Gäller i mån av plats på höstlovet 29/10-7/11.
GÄLLER Fr o m 2021-10-01 t o m 2021-11-05 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden