Logga in

Inlandsbanan i midnattssol

HDpasspris 24 900 kr per person.

Vi reser för att uppleva Norrlands vackra inland när midnattssolen står som högst. Vi får en exklusiv upplevelse när vi med chartrad rälsbuss endast för vår grupp färdas i tre dagar på den legendariska Inlandsbanan från Vilhelmina till Kiruna. Järnvägen har en spännande historia och vi gör stopp och avstickare för att uppleva Lapplands unika vildmark och spännande kultur vid många minnesvärda platser som Storforsen och Jokkmokk. En dag åker vi den populära Vildmarksvägen med vackra vattenfall, enorma snövallar på högplatån vid Stekenjokk och besök i den samiska kyrkobyn Fatmomakke.

Fler höjdpunkter blir guidade visningar av Torgny Lindgrens och Sara Lidmans författarhem i Raggsjöliden och Missenträsk samt besök i gruvan i Kiruna. Resan avslutas med Luleå och världsarvet Gammelstad. Halvpension ingår och vi bor på trevliga hotell i vacker natur, bland annat en natt på Ishotellet i Jukkasjärvi.

När vi reser med Inlandsbanan har vi 60 sittplatser till vårt förfogande och när vi reser med hyrda bussar har vi 50-57 sittplatser (max antal resenärer är 36). På nattåget från Luleå till Stockholm bor vi i sovvagn 2-3 bäddar. Vi bor sex nätter på hotell och halvpension ingår.

Enkelrumstillägg hotell: 2 900 kr.
KATEGORI
PLATS

Norrland.

NÄR

5-13 juni 2021.

ARRANGÖR Världens Resor.
GÄLLER Fr o m 2021-01-29 t o m 2021-05-16 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden