Logga in

Koppla av och njut i Algarve

HDpasspris från 11 250 kr per person.

November är ingen rolig månad har vi förstått, därför erbjuder vi en månad i Algarve med sol, värme och härliga soldagar! Vi har svensk reseledning med lokal kännedom som bistår med praktiska bestyr, samt hjälper till med bil- eller cykelhyra, bokar din golfrunda, organiserar utflykter och vinprovning samt guidar i närområdet.

Aparthotel Almar 3-stjärnigt.
Lägenheten har 1 separat sovrum, vardagsrum, matplats, badrum, kökspentry, värdeskåp samt balkong med havsutsikt. Utomhuspool, satellit TV, WIFI samt värmeelement. Städning, el och vatten ingår samt byte av linne och handdukar 1 x vecka. Endast 400 m till centrum, gångavstånd till mataffär, restauranger och caféer. Till stranden Praia dos Pescadores är det 800 m som enkelt kan nås med en rulltrappa. Vid stranden finns en del fiskrestauranger och uteserveringar.
Albufeira är den största, livligaste och mest energiska av alla semesterorter som ligger i södra Portugals vackra Algarve-kust. Albufeira erbjuder fantastiska stränder, ett strålande klimat och ett stort utbud av restauranger och barer både i gamla stan och i den nya delen.

5 november – 3 december 2022.
- Antal nätter 28
- Flyg från Köpenhamn eller Göteborg till FARO tur/retur
- Transfer till Albufeira tur/retur
- Inkvartering lägenhet, T1, med separat sovrum för 2 personer

Albufeira, Portugal
från Köpenhamn

Pris: 12 800 per person med balkong mot söder
Pris: 11 800 per person med balkong mot väst 
från Göteborg
Pris: 13 300 per person med balkong mot söder.
Pris: 12 300 per person med balkong mot väst.


Apartamentos do Parque 4-stjärnigt.
Lägenheten har 1 separat sovrum, vardagsrum, matplats, badrum, kökspentry, värdeskåp samt balkong med havsutsikt. Uppvärmd utomhus pool och snackbar, satellit TV, internet samt AC värme. Städning, el och vatten ingår samt byte av linne och handdukar 1 x vecka. Gångavstånd till mataffär, restauranger och caféer. Till stranden tar man en trappa (100 steg) som ligger intill anläggningen, vid stranden finns några fiskrestauranger och uteserveringar.Olhos de Água är en härlig portugisisk fiskeby som ligger i hjärtat av centrala Algarve och är det idealiska resmålet för besökare som önskar en lugn och avslappnad ledighet. Den lilla staden ligger på en kust av små sandiga vikar, där fiskebåtar fortfarande dras upp på sanden och gamla fiskare reder sina nät i hytter som ligger vid stranden.

5 november – 3 december 2022
- Antal nätter 28
- Flyg från Köpenhamn eller Göteborg till FARO tur/retur
- Transfer till Olhos de Água tur/retur
- Inkvartering lägenhet, T1, med separat sovrum för 2 personer

Olhos de Água, Portugal
från Köpenhamn

Pris: 11 250 per person med balkong/terras/havsutsikt
från Göteborg
Pris: 11 725 per person med balkong/terras/havsutsikt


Go2algarve är en registrerad resebyrå i Portugal som ägs och drivs av Robert och Desirée Allard. Tillsammans har vi besökt Portugal och Algarvekusten i över 20 år och känner till regionen, dess mat, kultur och människor riktigt bra. Algarve har mycket att erbjuda. Go2algarve har lagstadgade garantier i Portugal.KATEGORI
PLATS Albufeira eller Olhos de Água, Portugal.
NÄR 5 november – 3 december 2022.
GÄLLER Fr o m 2022-05-06 t o m 2022-10-23 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden