Logga in

Lill Lindfors - Tillsammans är ett sätt att finnas till

HDpasspris 365 kr per person inkl serviceavgift.

Ordinarie pris 525 kr.

Tidigare i år fyllde en av våra mest folkkära och mångfacetterade artister Lill Lindfors 80 år.
Hösten 2021 beger hon sig ut på en sista större jubileumsturné för att fira sin 60-åriga framgångsrika karriär ”Tillsammans är ett sätt att finnas till”.
Totalt gästar turnén 18 orter från Luleå i norr till Malmö i söder med turnépremiär i Sundsvall den 10 oktober och final i Kalmar den 7 november 2021.

Omkring sig på scenen samlar hon, som alltid, några av Sveriges bästa musiker Mats Norrefalk - gitarr, Johan Granström - bas, Johan Löfcranz - trummor och Claes Crona - piano. Ett gäng som har förmågan att lyfta det musikaliska bygget till glädje!

Lill Lindfors har med sin musikantiska lekfullhet, humor och värme genom åren skapat en publikkontakt som är unik. Hennes framträdanden är präglade av sånglust, frihet och ödmjukhet, allt med en vilja till förnyelse. Konserterna kommer även att bjuda på tillbakablickar och anekdoter hämtade ur ett långt händelserikt artist liv!

”Lill Lindfors är tidlös…. en komplett sångare och underhållare.” Kulturbloggen
”Underhållning i dess renaste och bästa form.” NSD
”En fläckfri, formidabel föreställning” Kulturbloggen
"Lysande Lill". NSD
"Lill Lindfors tog publiken med storm" – Ekuriren

Lill Lindfors debuterade på scen 1961 och har alltså varit verksam artist i 60 år. Ordet legend kan knappast vara mer berättigat, vi pratar om en artist som har tillbringat större delen av sitt liv på scener av olika slag. Teater, revy, konsert, film, programledare, producent och låtskrivare inget format har någonsin varit främmande för Lill Lindfors men frågan är om det ändå inte är i musiken som glädjen är som störst.


Begränsat antal platser till HDpasspris!KATEGORI
PLATS

Helsingborgs Konserthus, Roskildegatan 1, Helsingborg. 

NÄR

Lördag 23 oktober kl 19.00.
Showen pågår i 1 timme och 45 minuter.

GÄLLER Fr o m 2021-01-29 t o m 2021-10-23 .
HDpasset gäller för max 2 personer.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden