Logga in

Louisiana och Mamma Andersson – Exklusivt sommarerbjudande

HDpasspris SEK 137 kr/person, (DKK 100).

Ordinarie pris SEK 197 kr/person, (DKK 145). Fri entré upp till 18 år.

I sommar går turen till Louisiana – tillsammans med vänner och familj eller på egen hand. Se Karin Mamma Anderssons stora utställning, samlingen, ströva runt i den vackra skulpturparken, njut av god mat och missa inte designshopen med det bästa av dansk design och museets populära posters.

Louisiana är med sin fantastiska miljö museet för alla. I sommar visar de bl a vår svenska konststjärna Karin Mamma Andersson vars färgrika och drömliknande målningar leder oss in i stämningar och berättelser, och den uppmärksammade amerikanske konstnären Arthur Jafa som fick Guldlejonet på Venedigbiennalen 2019. Dessutom finns alltid den världsberömda samlingen och den vackra skulpturparken med utsikt över Sundet.

Ett besök med aktuella utställningar, samlingen, restaurant samt shop tar från 2,5 till 4 timmar men man kan tillbringa en hel dag på museet. Utanför finns även en badstrand med brygga. Det är fri parkering på museet. Tar man tåg till Humlebæk Station är det 10 minuters promenad till museet. På hemsidan hittar man all information om besöket på museet, om tillgänglighet och om tryggt besök i samband med Covid-19.

Det här gäller för resor mellan Danmark och Sverige – just nu behöver du visa upp att du är vaccinerad alternativt visa ett negativt covidtest för att resa till Danmark. Du räknas som fullt vaccinerad efter dos 2. Om du är svensk medborgare behöver du inget negativt covidtest för din återresa till Sverige. På museet uppvisar man sitt covidtest/vaccinationsintyg – gäller för alla från 15 år.

Louisiana Museum of Modern Art är ett internationellt museum för modern konst. Här möts konst, natur och arkitektur i ett unikt samspel som gör Louisianabesöket till något mycket speciellt året runt och som lockar gäster från hela världen.KATEGORI
PLATS Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk, Danmark.
NÄR 1 juli – 15 augusti.
Öppet: Tisdag-fredag kl 11.00-22.00, lördag och söndag kl 11.00-18.00. Stängt måndagar.
GÄLLER Fr o m 2021-07-01 t o m 2021-08-15 .
HDpasset gäller för 2 personer.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden