Logga in

Lundakarnevalen 2022

HDpasspris Genrep Barnevalen 150 kr/pers. Spexet 175 kr/pers. Revyn 175 kr/pers.

Äntligen är det dags för den fantastiska Lundakarnevalen att gå av stapeln! Som vi längtat! Lundakarnevalen arrangeras vart fjärde år av Lunds studenter och under karnevalsdagarna förvandlas Lundagård till ett stort karnevalsområde med tältnöjen, tombolabodar, studentspex, radiosändningar, artister och självklart mat och dryck. Och det tar inte slut där. Det otroliga karnevalståget går dessutom genom Lunds gator och sprider karnevalistisk glädje till de flera hundra tusen besökarna.

Genrep av Barnevalen: Välkommen in i en kylig värld där det pågår mer än vi hade kunnat ana! Inuti kylskåpet hemma hos familjen Johansson driver bönan Harry sitt kära Hotell Electrolyx tillsammans med några andra coola kollegor. Just idag kommer en speciell gäst till hotellet - en riktig diva som vill ha allt perfekt! Men allt går inte riktigt som planerat... Någonting konstigt börjar hända i kylen och en ovälkommen gäst dyker upp. Följ med på ett svalkande äventyr där kylens invånare behöver slå sina kloka kålhuvuden ihop för att rädda Hotell Electrolyx! (Barnevalen riktar sig främst till barn).

Spexet: I det sena 60-talets dekadens står festerna i Andy Warhols The Silver Factory som spön i backen. Bohemer, skådespelare, dragqueens och poeter delar samma öde en söndagsmorgon när de vaknar upp efter ännu en kioskvältare till kväll med den omsusade och mytomspunna Andy Warhol. Efter ett slumpartat möte med en marginaliserad trio riskerar Andys karriär att ta en katastrofal vändning.

Revyn: Revylution. Är du en person som älskar att skratta? Då har Revyn den perfekta lösningen för dig! Revyn kommer att förgylla din karnevalsupplevelse med en föreställning på 45 minuter fylld av blandade sketcher och sångnummer du sent lär glömma! Viva la Revylution!


Begränsat antal biljetter!KATEGORI
PLATS

Lundagård, Lund.

NÄR

Genrep av Barnevalen tisdagen den 17 maj kl 18.00 på Barnevalsområdet. 
Spexet lördagen den 21 maj kl 15.00 i stora salen i AF-borgen. SLUTSÅLDA!
Revyn lördagen den 21 maj kl 18.30 i Universitetshusets aula. SLUTSÅLDA!

GÄLLER Fr o m 2022-04-21 t o m 2022-05-21 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden