Logga in

Med tåg genom Centraleuropa

HDpasspris 27 500 kr per person.

Följ med och utforska det historiska Mitteleuropa med tåg. Ett lapptäcke av etniciteter och språk men med gemensamma rötter och stark identitet. Vårt första stopp på resan blir Berlin där du efter en gemensam rundvandring väljer mellan en guidad konstvandring till utvalda gallerier och museer, eller en cykeltur där vi utforskar alternativa och spännande delar av staden.

Vi tar oss vidare till Budapest. Den tvådelade staden är full av arkitektonisk prakt och efter en vandring genom kungliga Buda byter vi perspektiv och hoppar på en kryssning på Donau. Under två dagar upplever vi allt från termalbad till “ruinbarer” och konstinstallationer i de hippa judiska kvarteren. Vi lär oss mer om Ungerns ikoniska viner under en heldagsutflykt till Tokaj innan vi fortsätter vår tågresa till Österrike och ser landskapet skifta från det vidsträckta Donaubäckenet till Alperna. I Salzburg går vi på klassisk konsert och upptäcker staden i Mozarts fotspår. Vi tar linbanan till toppen av Unterberg för en hänförande utsikt över bergen. På återresan stannar vi en dag i Wien för en historisk promenad genom en stad som mer än någon annan sammanfattar Europas historia. 

De flesta resor blir med tåg och under två dagsutflykter har vi hyrd buss. Tre av resans nätter reser vi med nattåg där du väljer liggvagn eller sovvagn. Två nätter bor vi på hotell i Budapest, en natt i Salzburg och en natt i Wien.KATEGORI
PLATS

Centraleuropa.

NÄR 2-9 september 2021.
ARRANGÖR Världens Resor.
GÄLLER Fr o m 2021-01-28 t o m 2021-08-15 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden