Logga in

Robin Hood -The Musical

HDpasspris Barn 229 kr inkl serviceavgift, vuxna 324 kr inkl serviceavgift.

Ordinarie pris Barn 425 kr inkl serviceavgift, vuxna 530 kr inkl serviceavgift.

ETT RIKTIGT ÄVENTYR FÖR HELA FAMILJEN
Robin står där i gläntan med sin båge i handen och sitt koger på ryggen. Dom gyllene lockarna trillar fram under hooden. Han tycks vara framtrollad ur en svunnen och mytomspunnen tid. Är det en synvilla, eller är han verklig? Vad tror 
du?

Kom med till den beryktade Sherwoodskogen och ta del av det spektakulära äventyret om den fredlöse legenden Robin Hood som med sitt mod utmanar och trotsar den egocentriske Prins John och den elake och inte helt smarta Sheriffen av Nottingham. Upplev när Robin och hans gäng, tillsammans med Brother Tuck och Little John, bekämpar prins Johns tyranneri. Känn gnistorna mellan Robin och Kung Richard Lejonhjärtas dotter, den vilda och undersköna Marion.

Kommer Prins John att härska i tid och evighet eller kommer Kung Rickard tillbaka och återtar tronen. Lyckas Marion fly från slottet eller missar Robin målet med sina pilar?
Se, känn och våga följa med till Sherwoodskogen och det stora äventyret Robin Hood - The Musikal.

Vi lovar häftiga fight-scener, spännande intriger, andlös kärlek och massor av humor ackompanjerad av nyskriven äventyrsmusik!

I rollerna ser vi bl a Idolvinnaren Martin Almgren, skådespelaren Joakim Nätterqvist känd från bl.a. succé-filmerna Arn och musikalartisten Patrik Martinsson med roller i bl.a. Jesus Christ Superstar, Miss Saigon m.fl.KATEGORI
PLATS

Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2, Malmö.

NÄR

Söndag 1 mars 2020 kl 13.00 och kl 16.30.

GÄLLER Fr o m 2019-03-13 t o m 2020-02-27 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden