Logga in

Sol och träning i Porto Myrina, Grekland

HDpasspris 12 498 kr per person.

Möt sommaren på grekiska Limnos tillsammans med tidningen Topphälsa!

Årets nyhet heter Porto Myrina (powered by Playitas) och ligger precis vid havet på grekiska ön Limnos. Här kan du passa på att möta sommaren tillsammans med våra stjärninstruktörer Oscar Jöback, Maria Bild från Let´s Dance och OS-stjärnan Susanne Gunnarsson. Även underbara yogaläraren Åsa Nyvall och härliga Sara Eriksson finns på plats för att guida er igenom en vecka med både dans, HIT, Bootcamp, funktionell träning, core, yoga och mycket, mycket annat! Följ med och hitta ditt bästa jag innan den ”riktiga” semestern startar!

Vi har förlagt en härlig träningsvecka i ett naturskönt område där vi ska njuta av sol, bad och grym träning. Hotellet är nyrenoverat, har ett superläge nära den fina sandstranden och bara en kort promenad från staden Myrina, som är en pittoresk och charmig grekisk småstad Här kommer vi att kunna erbjuda aktiviteter för alla, både till land och till havs.

Apollos Power by Playitas-hotell garanterar högsta klass på sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat och är speciellt lämpat för tränings- och proffsmotionärer. Bara en sån sak! Hotellet har bland annat ett nybyggt gym med fria vikter, maskiner och cardiomaskiner, utrustat enligt Svenska Olympiska Kommitténs krav på olympisk träningsstandard. Här finns också tre nybyggda padelbanor och två tennisbanor och i cykelcentret finns mountainbike att låna och landsvägscykel att hyra. Vattensporter som inkluderas är stand up paddle board och kajak. Här finns också en multicourt för fotboll och basket samt en plan för beachvolley. Löp-och cykelrundor liksom vandringsleder finns utmärkta i närområdet.

Och mellan eller efter passen passar det ju bra att njuta av stranden och poolen, eller varför inte testa spat eller en behandling?

Allt detta ingår:
- Flyg tur & retur
- Transfer
- Mat på flyget
- Boende med del i dubbelrum
- Halvpension
- All träning och föreläsningar enligt programKATEGORI
PLATS Porto Myrina (powered by Playitas), Limnos, Grekland.
NÄR 29 maj - 5 juni 2022.
ARRANGÖR Apollo/ToppHälsa
GÄLLER Fr o m 2022-04-01 t o m 2022-05-26 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden