Logga in

Träna med stjärnorna på Kreta

HDpasspris 13 998 kr per person (1 vecka) / 22 498 kr per person (2 veckor).

2023 åker vi tillbaka till underbara Kreta och femstjärniga hotellet Cavo Spada Deluxe and Spa. Här kommer våra grymma instruktörer inspirera och peppa dig att svettas och utmana dig själv i alltifrån boxning till cykel och crawl. Under åren har resan sålt slut snabbt så boka i god tid! Välj en av veckorna - eller varför inte båda?!

Instruktörer på både veckorna är världsrekordhållaren på cykel över Europa, Christer Skog och grymma dansläraren Freddie Nyholm som får dig att dansa loss ordentligt. På första veckan får du också möta inspirerande yoga-och träningsprofilen Mia Rodhborn och vår Ironman Nicklas Säfström som håller i cyklingen tillsammans med Christer. Här finns också exvärldsmästaren i thaiboxning, Rickard Nordstrand och simcoachen Malin Wallmon.På andra veckan kommer världsmästarinnan i crawl Josefin Lillhage att hålla sin populära crawlkurs för både nybörjare och för de som vill fila på crawldetaljerna och utveckla sin simning. Här finns även härliga Madelinn Fernandez som kommer att utmana dig på både boxning och thaiboxning, men även några pass med kettlebell, crossfit och lite hiphop-yoga. Du möter också glädjespridaren Rebecca Ekström som kommer att köra både Soma Mind och Soma Move och även Free Power. Spännande, eller hur?

Pamela Andersson finns också på plats första veckan och i början av andra och leder powerwalken och bjuder på sin berörande föreläsning.

Resan är en All Inclusive där all mat, snacks och dryck ingår i priset. Hotellet ligger precis intill stranden och är bara en lokalbuss eller taxiresa från charmiga turistorten Chania dit du kan shoppa eller strosa omkring i de vackra gränderna om du vill njuta av lite stadspuls en dag. En av dagarna finns det också chans att uppleva den berömda Samariaravinen till extra kostnad.

Avresa: Köpenhamn

I priset ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Boende del i dubbelrum
  • Transfer och mat på flyget
  • All inclusive
  • All träning enligt program


KATEGORI
PLATS Cavo Spada Deluxe & Spa, Kolymbari, Kreta.
NÄR 6-13 maj och 13-20 maj 2023.
ARRANGÖR Bontravel
GÄLLER Fr o m 2022-10-03 t o m 2023-04-30 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden