Logga in

Trubbel på Hotell del Sol - en solig komedi i Helsingborg

HDpasspris 150 kr per person för tisdagar under hela spelperioden.

Ordinarie pris 200 kr.

Hjärtligt välkomna till komedin ”Trubbel på Hotell del Sol” med Bergateatern som spelas på ”Jutan” i Helsingborg!

Bergateatern firar 30 år med en komedi med alla klassiska ingredienser: Spring i dörrar, avsvimmade kroppar, våghalsiga lögner, förvecklingar, trimmade rullstolar och mycket mer.

”Trubbel på Hotell del Sol” handlar om ett par gamla vänner som driver ett hotell på solkusten i Spanien. Tillsammans kämpar de med att hålla hotellet flytande. Dagen före den stora säsongsinvigningen så går allt som kan gå fel… just fel.

Kockan tänker göra fisksoppa av akvariefiskarna. Någon har installerat intelligenta högtalare som styr hotellet som de själva vill, hantverkarna gör mer skada än nytta, spexet på invigningen går åt skogen när folk försvinner. Plötsligt dyker gamla älskarinnor upp som länge sedan varit bortglömda… för somliga.

Sedan undrar man vad en Zoo-chef gör på hotellet och vem är den där lomhörda kanaljen i rullstol… och varför är han så fokuserad på nybakta bullar… och polisen… vad är det för en polis som har det märkliga namnet Lola de Eslöv – i Spanien?

Regi: Katarina Kovacs Grönberg.
Medverkande: John Isberg, Michael Nilsson, Annika Åxman, Niklas Lundin, Annika Lindahl, Mattias Hagfoss, Birgitta Lundquist, Tommy Nihlén, Eva Klang, Angelica Fagerhov och Marta Husarava,KATEGORI
PLATS ”Jutan” - Aktivitetshuset Jutan, Västra Sandgatan 15, Helsingborg.
NÄR

PREMIÄR 2 september kl 19.00.
Spelas 2-24 september, ca 2 timmar inkl paus.
Tisdag och fredag kl 19.00. Lördag och söndag kl 16.00.

OBS! HDpasspriset gäller för tisdagar.

GÄLLER Fr o m 2022-07-24 t o m 2022-09-20 .
HDpasset gäller för max 4 personer tisdagar.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden