Logga in

Vi läser Skånedeckare tillsammans i sommar

HDpasspris 395 kr inkl båda böckerna.

Stranden och Ett hjärta i bitar är deckare som båda utspelar sig just i Skåne. Vi läser de båda böckerna under sommaren och ses ”digitalt” i slutet på augusti för att diskutera böckerna i ett samtal med de båda författarna.

Elisabeth Andersson är en etablerad journalist och författare och Anna Breitholtz Monsén debutant. Vad har de båda författarna och böckerna mer gemensamt än Skåneskildringen? Vad för andra likheter och skillnader har de båda böckerna? Vad tyckte du? I ett digitalt livesamtal under ledning av Sydsvenskans Camilla Sylvan diskuterar vi sommarens läsning och pratar med de båda författarna.

Ett hjärta i bitar
Elisabeth Andersson
"Polischefen Tina flyttar från Stockholm till Österlen när hon blir förälskad i greven Fredrik af Schelin. En tragedi gör att hon lämnas ensam med ansvaret för slottet Carolineborg. Hon börjar jobba som mordutredare i Skåne. Första uppdraget blir att hitta den som mördat stjärnryttaren Ulf Waldenhök."

Stranden
Anna Breitholtz Monsén
”Det är 1988. Sextonåringarna Erik och Peter har sommarlov och fördriver de långa dagarna vid havet med freestylelurarna i öronen. En dag försvinner Peter spårlöst. Det enda han lämnar efter sig är några blodiga kläder på stranden."KATEGORI
PLATS Digitalt via Zoom.
Zoomlänken till samtalet mailas ut samma dag som samtalet!
NÄR

Torsdag 26 augusti kl 20:00. Boka senast 5 juli.

GÄLLER Fr o m 2021-06-03 t o m 2021-07-05 .
HDpasset gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden